UNGE

Hygge, masser af grin og venskab.

Det hele følger naturligt når vi mødes. Vi kalder os selv for UNG-gruppen, og er en bunke skønne unge mennesker (ja! den havde du ikke set komme) i alt mellem 13 og 25 år. Vi mødes jævnligt i kirkens festlokale, hvor vi finder på alt fra udfordrende selvskabslege til filmaften. Ellers kan det ske at vi mødes ved skøjtehallen og tager et par timer på glatis, mulighederne er simpelthen uanede. Dog er det ikke udelukkende tant og fjas, f.eks. er rundbold dybt alvorligt, men også andagt og tid til troslig diskussion er en del af UNG-gruppe-aftener. Skal du vide hvornår du skal dukke op, skal du såmænd bare kontakte:

“Kontakt”

Ud over at mødes som unge århusianske kristene, er vi også en del af det større MU, som står for Metodistkirkens Ungdom. MU er en national samling af “UNG-grupper” som mødes et par gange om året til et større arrangement varende 4-7 dage. Disse har du ikke lyst til at gå glip af, og det kræver ikke mere end en besked at komme på deltagerlisten. Vi glæder os til at møde dig.