Adventsmeditationer

I december er vi vant til en vis mængde stress og jag, en masse at se til med arrangementer, julefrokoster, forbrug og fest. Men adventen er den tid, hvor vi forbereder os på Kristi komme sammen med Maria. Adventen bør være en åndelig rejse og forberedelsestid og ikke en periode, som går op i gaveræs og travlhed. Derfor tilbydes tre advents-meditationer med kandidat til tjeneste Amanda Urban og præst Maria Thaarup følgende torsdage i kirkesalen:

Torsdag d. 2. december kl. 17-18 (kirken er åben til kl. 19) John. 1,1-18. (Johannes prolog om lyset i mørket)

Torsdag d. 16. december kl. 17-18 (Kirken er åben til kl. 19) Luk. 1,26-45 (Marias bebudelse)

Torsdag d. 23. december kl. 17-18 (Kirken er åben til kl. 19) Matt. 1,18-25 (Jesu fødsel)

Kort fortalt forløber disse aftner således at man ankommer i kirken kl. 17 og bliver guidet igennem en bibellæsning om adventen som afsluttes med bøn og velsignelse. Der vil være mulighed for lystænding, stilhed og disse adventsmeditationer er relevante for dig, som ønsker fred, fordybelse, stille bøn og ro. Alle er velkomne, uanset hvor du er i din trosrejse og om du er medlem af Betlehemskirken.