BØRN

“Det er fedt at kende Gud fordi han hjælper en når man har brug for det. Og man kan bede til ham, når man har lyst”

Vi elsker børn og deres forældre i Betlehemskirken. Derfor fejrer vi FAMILIEGUDSTJENESTE, hvor børnene er i fokus! Dette vil sige at vi hører evangeliet sagt med børneord, vi tager legetøjet IND i kirkerummet, vi leger sammen, vi lærer om hvorfor Jesus siger at børnene er noget ganske særligt og vi beder til Gud på anderledes og sjove måder. Familiegudstjenesterne er gudstjenester for det nysgerrige barn og vi taler altid til alle sanserne.
Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at få et glas saft, et stykke frugt og en bolle. Til de voksne er der en kop kaffe eller te. Familiegudstjenesterne er for de yngste i vores fællesskab og DU og din familie er inviteret!

Den første familiegudstjeneste i dette efterår er:

Søndag d. 1. nov. 2020, kl. 10.30. Her skal vi fejre Alle Helgen og mindes dem som er gået forud og som vi skal se igen.

Den anden familiegudstjeneste i dette efterår er:

Søndag d. 13. dec. 2020 kl. 10.30. Denne søndag skal vi synge julen ind, altså synge de flotte julesamler, som vi kender og fejre adventen.

Vi håber på at se en masse børn og teenagere til sjove, festlige, sanselige og inspirerende gudstjenester for børn, betweens, teenagere og deres voksne. For en god ordens skyld skal vi nævne at alle corona-restriktioner, bliver overholdt i Betlehemskirken.
Hvis jeres familie har nogen spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte præst, Maria Thaarup på e-mail: maria.thaarup@metodistkirken.dk eller via telefon: 71135422

“Gud er en man kan stole på”