Nyt fra Klimaudvalget – vil du være med?

I foråret nedsatte Betlehemskirken et ”klimaudvalg” efter Metodistkirken i Danmarks Klimaråd kom med deres rapport med anbefalinger til at rykke Metodistkirken i en grønnere retning.

I Betlehemskirken vil vi gerne arbejde med det lokalt og på en måde, der giver mening i vores kirke!
Vi ønsker at inspirere og oplyse og finde sjove måder at blive mere grønne på.

Grønne omlægninger skal aldrig være en sur pligt – det skal føles meningsfyldt.

For tiden arbejder vi på flere forskellige ting, f.eks at blive en del af ”Grøn Kirke”, som er en stor sammenslutning af klimabevidste kirker i Danmark. Vi arbejder på at lave relevante grønne indslag og undervisning i gudstjenesterne, smågrupper osv. Og så arbejder vi på at lave vores helt egen grønne kirke-kogebog, så vi alle kan lære at lave lækker, bæredygtig og vegetarisk mad til vores kirkefrokoster, møder og arrangementer i kirken.

Lyder noget af det her, som noget for dig?

Klimaudvalget er en lille gruppe, hvor der er plads til flere. Man kan engagere sig i det man synes er allermest spændende, og der er også plads til at søsætte nye idéer, hvis du har noget særligt du brænder for!

Nysgerrig? Kontakt Amanda Urban på mail: urban1996@yahoo.dk og hør mere.