Landsmøde 2020

på tværs af kirker? på tværs af daglige rutiner? på tværs af kirkeliv og arbejdsliv? på tværs af generationer? på tværs af mennesker? på tværs af holdinger? på tværs af byer? lande- grænser? sociale lag? hverdage? trosrejser? drømme? mål?
Med spørgsmålet er vi på T V Æ R S? inviteres du af Me- todistkirken i Danmark og Metodistkirkens Børne- og Ung- domsforbund til landsmøde på Lægården i Holstebro.
er vi på T V Æ R S? er andet landsmøde i rækken, hvor vi sammen skal udfordre de formater vi kender. Med diakoni i fokus opstilles mulighed for at mødes over fælles drømme, visioner og mål. Møde gamle og nye venner i fællesskab.

Landsmødet foregår 21.-24. maj på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro.
Adresse
Idrætsefterskolen Lægården Lægårdsvej 72 7500 Holstebro Indkvartering i elevværelser.
Leje af sengelinned koster 100 kr.
delegat, Metodistkirken: 1400 kr. delegat , MBUF: 600 kr.
gæst: 700 kr.
gæst 5-25 år: 300 kr.
– Børn under 5 år er gratis.
Har du spørgsmål i den sammenhæng, så kontakt Christina Preisler på christina.preisler@metodistkirken.dk
Tilmeld dig frokost efter søndagens gudstjeneste på Landsmødet: Gudstjenesten begynder kl. 10.30 Herefter frokost. 50 kr. per. person.
Tilmelding foregår online på www.metodistkirken.dk/lm20.
Sidste tilmelding – også til søndagens frokost – er d. 5. maj.