Landsmøde 2020

på tværs af kirker? på tværs af daglige rutiner? på tværs af kirkeliv og arbejdsliv? på tværs af generationer? på tværs af mennesker? på tværs af holdinger? på tværs af byer? landegrænser? sociale lag? hverdage? trosrejser? drømme? mål?
Med spørgsmålet er vi på T V Æ R S? inviteres du af Metodistkirken i Danmark og Metodistkirkens Børne- og Ung- domsforbund til landsmøde i Vejle.
er vi på T V Æ R S? er andet landsmøde i rækken, hvor vi sammen skal udfordre de formater vi kender. Med diakoni i fokus opstilles mulighed for at mødes over fælles drømme, visioner og mål. Møde gamle og nye venner i fællesskab.

Landsmødet 2020 bliver kort og alle forhandlinger reduceres. MBUF vil dog fastholde omfanget af forhandlinger og inspirationsmøder. Programmerne udenfor forhandlingstid bliver tilsvarende reduceret.

Landsmødet foregår 25.-27. september i Metodistkirken i Vejle.
Vissinggade 15, 7100 Vejle.
Logi under landsmødet skal hver enkelt selv sørge for.
Håndbogen vil i løbet af sommeren blive lagt på landskirkens hjemmeside.
delegat, Metodistkirken: 1000 kr. delegat , MBUF: 500 kr.
gæst: 500 kr.
gæst 5-25 år: 250 kr.
– Børn under 5 år er gratis.
Har du spørgsmål i den sammenhæng, så kontakt Christina Preisler på christina.preisler@metodistkirken.dk
Tilmeld dig frokost inden søndagens gudstjeneste på Landsmødet: Frokost serveres kl. 12.00. Gudstjenesten begynder kl. 14.00.
Frokosten koster 75 kr. per. person.
Tilmelding foregår online på www.metodistkirken.dk/lm20.
Sidste tilmelding – også til søndagens frokost – er d. 20. august.