Vær med! Fasten 2021

Fasteperioden starter askeonsdag, altså den 17. februar 2021 og løber 40 dage frem til påskesøndag.
Vi kan hver især, bruge fastens 40 dage, til at vælge noget fra i vores liv, som gør os til bedre udgaver af os selv. Det kan være ting, som kan betragtes som luksus, fx. Sociale medier, alkohol, slik og snolder, “unødvendigt” forbrug mm. som vi vælger fra, for at bruge mere tid på at være sammen med Jesus igennem bibellæsning, bøn og andagtsliv.
I år er fasten anderledes end den plejer at være, da vores samfund i forvejen afskærer os fra mange af de sociale sammenhænge, vi plejer at være i. Covid-19 ramte vores verden sidste år, midt i fasten, og i år er det måske særligt vigtigt at holde for øje at smerte og afsavn ikke er målet med fasten. Jesus siger, at sabbatten er for menneskers og ikke Guds skyld, og det er lidt på samme måde med fasten. Det er OS mennesker, som vælger ting fra eller til i vores liv for at komme tættere på Herren.
Hvis DU vil være med til at faste i år, kan du læse med i metodistkirkens fastemateriale “De dage blomsterne springer ud” som kan læses gratis på metodistkirken.dk, hvor den også ligger som podcast. Du kan også følge vores bibellæseplan, hvor vi læser både Daniels bog, Matthæusevangeliet og dele af Johannesevangeliet. Du kan se vores Askeonsdag-andagt fra onsdag aften, hvor du også finder en fastelavnsandagt for børn og barnlige sjæle.
Du er som altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for forbøn, pastoral vejledning eller blot ønsker at være en del af vores kirkefællesskab på e-mail: aarhus@metodistkirken.dk eller tlf. 71135422.