Et BRAG af en lejr

Kom med på sommerens børne- og betweenlejr 29. juni -2. juli 2021!
2021 kommer vi endelige på børne- og betweenlejr igen!
Sammen skal vi have et BRAG af en lejr med gode venner, fantastiske faciliteter, lejrbål, vores eget tivoli og ikke mindst en masse gode historier om hvor Gud er.
På lejren er der et dagsprogram med morgen- og aftensamlinger, og i løbet af dagen er der program med sport og aktiviteter, kiosk og tid til at lege og gå på opdagelse og hygge.
Velkommen til et BRAG af en lejr på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro!

Målgruppe
Lejren er for børn fra 0 år til børn, der skal i 7. klasse efter sommerferien. Dog skal børn under 8 år komme sammen med en voksen. Det kan være en forælder, bedstemor, bedstefar eller børnekirke- eller klubleder.
Vi deler børnene op i grupper efter alder til noget af dagens program. Fordi vi endnu ikke kender de endelige retningslinjer om lejr, har vi endnu ikke lagt os fast på, hvordan fordelingen i grupperne ser ud i år.

Vi er i Holstebro
Vi er på Idrætstefterskolen Lægården, Lægårdvej 72, 7500 Holstebro.
Lægården er Metodistkirkens idrætsefterskole, som ligger lige i udkanten af byen, men tæt på stationen. Skolen rummer et væld af faciliteter ude så vel som inde.

Overnatning
På lejren sover vi på værelser, hvor der er senge med madrasser, så du skal have lagen, pude og sovepose/dyne med. Der er fælles badeværelser og toiletter på gangene.

Baby Bar
”Baby Baren” er til dem, der står tidligere op end os andre med de allermindste – her er en mikrobølge ovn, el-keddel, kopper og instant kaffe, så både babyer og forældre kan komme godt i gang med morgenen – selvom den begynder tidligere end andet program.

COVID-19
Lejren afholdes efter de gældende retningslinjer for afholdelse af lejre for børn og unge. Da disse endnu ikke er meldt ud fra myndighederne og Dansk UngdomsFællesråd (DUF), vil vi i lejrbrevet forud for lejren informere om, hvilke retningslinjer, der kommer til at gælde for lejren eksempelvis med tests forud for ankomst.

Husk!
Sovepose/dyne, lagen, pude, lommelygte, skiftetøj, sportstøj, tandbørste, badetøj, håndklæde, solcreme, evt. hat, lommepenge (max 20 kr. per dag til brug i lejren kiosk), fornuftige sko, regntøj, blyant mm. og sygesikringsbevis.

Pris
700 kr. pr. person (200 kr. 0-3 år) – dog max 2300 kr. pr. husstand.
Der gives rejserefusion efter gældende regler for medlemmer af MBUF. Er du ikke medlem af MBUF kan du godt deltage, men af hensyn til forsikring anbefaler vi, at du melder dig/dit barn ind ved tilmelding. Vi hjælper gerne med at finde din lokale forening.
Betaling sker forud for lejren MBUF på bank overførsel: 1551 4780064949. HUSK at mærke med børnelejr og dit navn.

Tilmelding sker på mail til mb@metodistkirken.dk.
Husk i din mail at angive navn og alder på alle, du tilmelder, dit telefonnummer og email og hvilken lokal MBUFg-ruppe børnene er medlemmer af.
Derudover vil vi gerne kende til eventuelle allergier eller andre ting, vi skal tage hensyn til.
Endelig skal du oplyse, hvorvidt de tilmeldte børn må transporteres i private biler på lejren og om billeder af dem må bruges på Metodistkirkens sociale medier.
Sidste frist for tilmelding er den 18. juni.
Ved spørgsmål om lejren kan du kontakte Line Fredholm Lydiksen på tlf. 3164 5808.