Betlehemskirken i Aarhus deler i år julehjælp ud til familier og personer, der har det svært. Julehjælpen består af en pakke med traditionel dansk julemad. Du ansøger om julehjælp via nedenstående link, der fører til vores ansøgningsportal. Ansøgningsformularen skal udfyldes senest 26. nov. kl. 12:00. Når du har trykket send, behandler Betlehemskirken din ansøgning, og du modtager en tilbagemelding umiddelbart efter ansøgningsfristen. Alle ansøgere får svar på, om de kan komme i betragtning til julehjælp. Uddelingen finder sted fra Betlehemskirken i Aarhus onsdag den 22. december.
Har du spørgsmål? Kontakt tovholder Amanda Urban på Urban1996@yahoo.dk eller præst Maria Thaarup på maria.thaarup@metodistkirken.dk

Ansøg om julehjælp her.

Har du lyst til at hjælpe med uddelingen?
I år uddeler Betlehemskirken for første gang julehjælp til økonomisk og socialt trængte familie i Aarhus. Der er brug for hjælp til at pakke julehjælpen den 18., 19. og 22. december. Har du et par timer til at hjælpe en eller flere af dagene?
Kontakt til Amanda Urban på Urban1996@yahoo.dk

.